Anti-hvid vold og voldtægt

Etnisk motiveret vold og voldtægt er for længst blevet normen i Frankrig. Og nej, det er ikke de etniske franskmænd, der udøver denne kriminalitet. Det er de hvide franskmænd, der er ofrene for dette helvede, hvor det er din hudfarve, der afgør, om du skal have tæsk eller går fri, om du skal voldtages eller får lov at gå videre.

Er det en overdrivelse? Ikke meget tyder på det. Skønt de franske myndigheder gør en dyd ud af at skjule etniciteten hos forbryderne, dukker for mange historier op med så jævne mellemrum, at almindeligt informerede mennesker godt ved, hvad det drejer sig om.

Hvad med en gruppevoldtægt for nylig, hvor en etnisk fransk kvinde på 18 år blev voldtaget af fire unge mennesker på 13, 15 og 17 år, en med marokkansk og tre med tyrkisk baggrund? Under forhør tilkendegav de unge beredvilligt, at de ikke ville have begået forbrydelsen, hvis ikke offeret var en hvid, fransk kvinde. Hvide kvinder er nemlig ifølge forbryderne pr. definition “ludere.”

For kort tid siden kom i dansk oversættelse den korte bog Hvide svin!, oversat fra fransk, Sale blanc! Den anti-hvide racisme og de dermed forbundne overgreb dokumenteres ved en lang række enkelttilfælde og også ved enkelte samlede tal.

Sidste år udkom bogen La France: Orange Mecanique. Her kortlægges det enorme antal forbrydelser, der hvert år begås i Frankrig, og kun meget naive mennesker tror på, at arabere og afrikanere ikke er uhyggeligt overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne.

Medier, der beskæftiger sig med dette

Ganske forudsigeligt optager det ikke den europæiske mainstreampresse, hvad der finder sted af uhyrligheder i Frankrig. I stedet må man ty til CBN og RT, en henholdsvis amerikansk kristen og russisk TV-kanal. Her kan man se og høre eksempler på et Frankrig, der er på ved ned i anarkiet, og på et Frankrig, hvor den hjemmehørende befolkning i stigende grad bliver et mindretal i egne lokalområder med deraf følgende forfølgelse fra kolonisatorerne. … Læs hele artiklen