Brandbomber mod politi i Vollsmose

Fyns politi blev tirsdag aften overdænget med stenkast og molotovcocktails da 50 unge indvandrere gik amok mod en patruljevogn. Det skriver Fyens Stifttidende.

Kl. 20.25 kørte en almindelig patrulje gennem bydelen, da den på Bøgetorvet blev mødt med stenkast fra den store gruppe indvandrere. Da patruljen forsøger at komme væk, bliver der kastet en brandbombe, en såkaldt molotovcocktail, mod dem. Bomben lander få meter fra politibilen.

Der bliver tilkaldt forstærkninger, som også bliver mødt af stenkast og flere brandbomber. Først ved midnatstid faldt der igen ro på i Vollsmose ghettoenn.

Ukendte gerningsmænd forsøgte sig igen onsdag morgen med brandbomber, der denne gang gik ud over den lokale Rema 1000, skriver Local Eyes onsdag.

4 personer anholdt

De eneste anholdte i forbindelse med episoden tirsdag aften, var fire personer i en personbil, som optrådte provokerende over for politiet, da politi-forstærkningerne var ved samles udenfor nærpolitistationen. Ingen af de personer, der kastede sten og brandbomber mod politiet, er blevet anholdt.

Ifølge Fyns politi forstår man ikke hvorfor episoden opstod da overfaldet synes helt uprovokeret.

Indvandrerbander har taget magten

Det er et stadigt stigende problem i Danmark, at politiet og andre myndigheder ikke kan færdes frit i visse bydele med mange indbyggere af ikke-vestlig oprindelse. Her bliver politi, ambulancer og busser mødt af stenkast og nu også brandbomber.

Det forlyder fra mange belastede boligområder, at beboere og personale ofte chikaneret, trues og overfaldes af de lokale indvandrerbander. De betrager tilsyneladende myndighederne og de etniske danskere som deres fjender, der skal bekriges med vold og magt.