Folkemødet er forpestet, forpulet, forbandet

Det er lige før, man får lyst til at deltage.

Det er næsten ikke til at bære.

Poporkesterret Moonjam kommer ikke til Bornholm. Orkesteret var godt nok ikke inviteret, men alligevel. MOONJAM KOMMER IKKE TIL FOLKEMØDET.

Oh ve, oh skræk. Hvad værre er: Zenia Stampe tager heller ikke sine børn med.

Dem havde jeg ellers set frem til at vise medlidenhed.

For helvede: Gitte Seeberg, der vistnok både er jurist og advokat og til daglig kæmper for pandaernes overlevelse i Dyrehaven, er også gået i rød zone her på jp.dk. Præsidenten for Verdensnaturfonden indvier os i, at hun havde set frem til den ”afslappede atmosfære” på Bornholm, men nu er Folkemødet ”forpestet”, ligesom den ”åbne debat” er pist borte.

Jeg var så naiv at tro, at sidstnævnte først lige var begyndt med Geert Wilders deltagelse. I hvert fald, hvis ”åben” betyder ”åben”, dvs. det modsatte af ”lukket”.

Nå, men så har Gitte Seeberg til gengæld en ven i nøden i folkesocialisten Özlem Cekic, der udtaler, at det er en voldtægt af folkemødets idé at invitere ”ekstremistiske” gæster, og i forhenværende udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen, der er vågnet op i et sted i Whiskybæltet og har udsendt en bandbulle mod Geert Wilders og andre uvelkomne udlændinge, som under forventelig politibeskyttelse agter at give deres besyv med for så vidt angår den fremadskridende europæiske misere. … Læs hele artiklen