Forstår I alvoren?

Er DF, V, LA og K klar over, hvilken økonomisk katastrofe der venter på os lige rundt om hjørnet på grund af den ikke-vestlige indvandring?

Tre dage før valget bragte Berlingske en kronik, der ingen rolle spillede i de sidste dage af valgkampen. Indholdet af den ville – hvis det var blevet kendt af den brede befolkning – have medført en jordskredssejr til blå blok og et endnu stærkere Dansk Folkeparti.

Forfatterne til kronikken kan ikke have mere pondus, end tilfældet er. Poul Christian Matthiessen, professor, dr. polit., og Gunnar Viby Mogensen, dr.phil, er begge to sværvægtere, hvis vi skal forstå, hvad der især økonomisk sker med Danmark i disse år. Internationalt anerkendt demograf og tidligere chef for Rockwool Fondens Forskningsenhed. Så er man mere end almindelig godt klædt på til at forstå den skræmmende udvikling. Og lad os se på en af konklusionerne i de to herrers kronik for en uge siden:

Den danske velfærdsstat kan ikke opretholdes

Og det sker alene på grund af den ikke-vestlige indvandring, skriver de to. Mere præcist sådan her:

”De nye vandringsstrømme kommer altså til os i en situation, hvor vi under alle omstændigheder for længst har passeret maksimum for, hvor mange borgere fra underudviklede lande, vi kan modtage uden alvorlig skade på velfærden for den befolkning, som er født her, eller som tidligere er indvandret til Danmark. Og selv en tilbagerulning af vores udlændingepolitik til situationen før SR-regeringen vil, som det fremgår af tallene, ikke gøre situationen for det danske velfærdssamfund holdbar.”

Læs hele artiklen