Mens vi holder valg i Danmark

Valgkampen raser, eller sådan vil journalisterne og de medier, de repræsenterer, vist gerne fremstille det. Pressen er i dagligt, kollektivt selvsving over et eller andet, og man bør – hvis man har det nogenlunde ligesom undertegnede – indtage valgkampen i små, afmålte doser. Kvalmegrænsen for kombinationen af politikere, der sælger Danmark til højestbydende, og journalister, der i massivt omfang favoriserer rød blok, nås meget hurtigt for helt almindeligt tænkende mennesker.

Det er på en måde surrealistisk at tænke på, at vi i Danmark har store og tæt ved uløselige problemer forbundet med rystende mange fra den store og voksende gruppe af mennesker med ikke-vestlig baggrund. Og så er det dog for intet at regne mod de tilstande, som hersker i lande som Sverige, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og Storbritannien. I alle disse lande står det fra en hel del til meget værre til i forhold til Danmark.

Jamen, det hører vi vel så om i valgkampen herhjemme, så vi kan tage vore forholdsregler? Nej, undskyld, jeg spøger selvfølgelig. Tilstandene på den anden side af Øresund, som venter os selv om 15-20 år … Læs hele artiklen