Så starter hylekoret!

Rød blok havde knapt tabt magten, før det venstresocialistiske hylekor begyndte af flyde over med angreb på danskernes valg.

Dansk Folkeparti fik som bekendt en markant fremgang ved folketingsvalget 18. juni og blev det største parti i blå blok. Danskerne havde talt og givet Kristian Thulesen-Dahl deres opbakning med 22% af stemmerne. Enhedslisten var straks på valgaftenen fremme og male sort for fremtiden.

På de sociale medier flyder det over med skræmme kampagner hvor den blå blok, og i særdeleshed Dansk Folkeparti, kaldes for fremmedfjendske og deres vælgere en samling racister. Siden Nyrups berømte tale, hvor han anklagede DF for ikke at være “stuerene”, har venstrefløjen konsekvent betragtet og omtalt DF-vælgere som racister over en kam. Måske derfor har mange danskere i årtier fortiet deres politiske ståsted. Ingen har lyst til at blive kaldt racist, selvom man ved, at det bare er en socialistisk skræmme kampagne.

Socialisterne hævder, at der ligger racistiske bevæggrunde bag DF’s udlændinge politik. Og det har de altid hævdet. Men her tager de grueligt galt. Udover de åbenlyse kulturelle årsager, er der væsentlige samfundsøkonomiske grunde. Ikke-vestlige indvandrere bidrager med en voldsom overrepræsentation i kriminalitetsstatistikkerne og med en stor negativ indflydelse på økonomien. De over 100 mia. om året, som ikke-vestlige indvandrere koster samfundet, kan selv ikke DF spare væk. Men DF’s politik kan medvirke til at begrænse tilvæksten på denne udgiftskonto. Og det bliver nødvendigt for at give danskerne den velfærd, som alle de politiske partier – på hver deres måde – lover vælgerne.

Hadekampagne mod DF på Facebook

Hadekampagne mod DF på Facebook

Nu hyler det socialistiske tudekor for fuld udblæsning. For nu skal de stakkels fremmede betale for skattelettelser til de rige og udvisning af kriminelle indvandrere til en uvis skæbne i Mellemøsten eller Afrika. Det første er slet ikke DF’s politik, måske lige med undtagelse af, at man vil lette skatten for de lavest lønnede. Mht. at udvise kriminelle er der vel blot tale om, at Danmark som en selvfølge må forlange, at gæster overholder landets love og sociale spilleregler. At tiltrække gæster, der kommer for at stjæle fra værten og ødelægge festen for de øvrige gæster, er ikke noget, som normale mennesker ønsker sig. Men det er åbenbart normen på venstrefløjen.

Venstrefløjen hyler over, at DF vil passe bedre på danskernes penge og sikre et trygt samfund med lav kriminalitet. De flager med sort og hælder vand på de udenlandske mediers mølle. Tyske og svenske medier kalder Dansk Folkeparti for højreekstremister, men danskerne kender godt sandheden. DF er et folkeparti og folket har talt. Så betyder det mindre hvad udlandet siger og hvor meget de tuder på venstrefløjen.

Taberholdet truer med at forlade landet pga. DF’s store valgsejr. De skal være så hjertens velkomne og vil ikke blive savnet.