Sammenbruddets model?

Så længe danske og europæiske politikere ikke vil gøre noget i stil med Australien, så længe fortæller de os, at Danmark og Europa hellere må bryde sammen end gøre op med forstenet tænkning.

”Afrika er en katastrofe, der kun bliver værre”. Sådan lød overskriften på en artikel fra Information i går. Artiklen fokuserer på Afrika syd for Sahara, hvor befolkningseksplosionen er størst. Franskmanden Gérard Prunier regnes ifølge Information for en af verdens førende kendere af Afrika, og Gérard Pruniers analyse er dyster:

”Afrika er en katastrofe, og kontinentet er næppe i stand til at afværge, at den kun bliver værre…Da jeg kom til Etiopien i 1972, var der 30 millioner indbyggere, i dag er der 100 millioner. Dengang havde bønderne 1,2 acre pr. familie (4.856 m², red.) i dag har de 0,4 acre (1.619 m², red.). Det klemmer folk ud af landdistrikterne. Folk ser hurtigt, at de ikke har nogen fremtid dér”.

Til den ukontrollerede befolkningstilvækst skal lægges en ”dybt kriminel politisk elite”, som ifølge Gérard Prunier med undtagelser er ”reelt uduelige, en flok demagoger”.

Det klinger således hult, når statsminister Helle Thorning-Schmidt for nylig udtalte, at ”Vi skal huske på, at det her først og fremmest er et ansvar for de afrikanske lande”. Det vil ikke ske, og hvad gør vi så?

Australiens model

60,2 procent af danskerne støtter, at EU iværksætter en model i stil med den australske, hvor det er udelukket, at illegale indvandrere – som kalder sig flygtninge, skønt stort set alle flygter fra fattigdom og ikke fra individuel forfølgelse – kan bosætte sig i Australien (JP-Premium, ikke online ). Kun 17,7 procent svarer nej, mens 22,1 procent siger ved ikke. … Læs hele artiklen

,