Sverigedemokraterne på 19,7 procent

Det går ved Gud langsomt, men det går den rigtige vej med tilslutningen til Sverigedemokraterne. I en måling fra Yougov er Sverigedemokraterne nu oppe på 19,7 procent af stemmerne, det højest målte hos Yougov nogensinde. De to blokke i svensk politik – der på udlændingeområdet fører ganske nøjagtigt den samme politik – ligger nærmest lige med henholdsvis 38,2 procent til den røde side og 37,9 procent til den blå fløj.

Der spekuleres nu alvorligt på, hvornår Sverigedemokraterne måles til at være det næststørste parti og altså går forbi Moderaterne, det traditionelt største borgerlige parti.

Sprækkerne i den svenske katastrofepolitik bliver selvfølgelig mere og mere åbenlyse. Statsbudgettet er allerede så presset, at hele 22 procent af den svenske ulandsbistand går til intern brug for at betale de eksorbitant høje milliardregninger for asylmodtagelsen.

Den svenske velfærdsstat går støt og sikkert mod sin undergang. Udgifterne vokser, og indtægterne falder, i øjeblikket relativt, snart også i absolutte tal. De mange hundredetusinder fra tredjeverdenslande vil aldrig som gruppe betragtet blive andet end en dundrende og hele tiden voksende underskudsforretning. … Læs hele artiklen