Venstreradikale angriber ytringsfriheden

Venstreradikale har gjort det til deres mission at lægge hindringer i vejen for mandags-vandreture mod radikal islam, som Nicolai Sennels har arrangeret det sidste halve år. Politiets passivitet giver dem gode muligheder for at genere en lovlig og fredelig demonstration, fortæller Nicolai Sennels her.

Det er en interessant oplevelse at stå midt i København og kritisere islam og Muhammed for fuld megafon hver eneste mandag efter arbejdstid. Nogle vil måske også kalde det ekstremt. Eller modigt.

Men det er ikke desto mindre hvad jeg har gjort siden d. 19. januar, hvor jeg sammen med et par bekendte startede den danske udgave af Pegida – og som nu efter påske har skiftet navn til For Frihed. Jeg vil kalde os en udskudt forpost for ytringsfriheden. Og vel Danmarks mest progressive kulturtilbud:

En mulighed for almindelige, demokratiske sindede voksne at gå på gaden med åbne ansigter gennem det centrale København med skilte, der fordømme Koranen og de mange former for vold den opfordrer til. For at vise islamisterne, at vi ikke er bange for dem. For at give mod og inspiration til vores medborgere. For at råbe vores politikere op om, at noget er helt galt.

Og for ytringsfriheden, der som bekendt trues af religiøse muslimer. Af uransagelige grunde har der dog næsten ikke været nogen reaktioner fra det muslimske miljø.

Den eneste anti-demokratiske modstand jeg har mødt, har faktisk være fra etniske danskere. Den er kommet fra kolleger, fagforeninger og politikere, der alle har gået imod mit levebrød som skolepsykolog. Og så de fra venstreradikale.

Sidstnævnte, samt politiets håndtering af disse, vil jeg gerne fortælle lidt om her.

Sten på vejen

Før vores aftendemonstrationer havde jeg kun ganske lidt kendskab til det venstreradikale miljø.

Jeg kom rigtig i nærkontakt med dem ved svinget ved Folke Bernadottes Allé og Ved Norgesporten d. 19. januar ved 18:30-tiden. Efter Cherif El-Aoyutys og mine taler ved Statens Museum for kunst var vi og omkring 350 andre på vej mod Den Lille Havfrue for at synge Nordhl Griegs sang Kringsatt af Fiender. Og der i svinget lå, midt på vejen, en brosten. … Læs hele artiklen